Excellence Utvikling

Excel utvikling og VBA makro programmering

Din Excel konsultant Michael Markus Wycisk

Excel-konsulent spesialisert i Hubspot Excel-integrasjon

Få mest ut av bedriftens CRM data med våre dedikerte Excel og VBA konsulent tjenester. Vi spesialiserer oss på å integrere Excel med Hubspot, noe som gjør at du kan administrere, analysere og visualisere dataene dine mer effektivt. Utover Hubspot integrasjonen kan vi tilby å bygge kraftfulle verktøyer i Excel som hjelper deg med å få nye innsikter i dataene dine.


Data integrasjon ved bruk av VBA og JSON

Dataintegrasjon

Automatiser dataoverføring fra Hubspot til Excel, og spar tid og ressurser for virksomheten din. Vi setter opp sømløse, automatiske dataimporter som passer dine spesifikke behov. Vi bruker vanligvis VBA (Visual Basic for Applications) for å koble til Hubspot ved hjelp av en privat app (som igjen lar oss bruke Hubspot's API) som vi oppretter sammen med deg i Hubspot. Så du trenger ikke noe annet enn en Excel og Hubspot-abonnement. Det betyr ingen ekstra kostnader for tredjepartsverktøy etter den første investeringen.

Visuelt tiltalende dashboard med data fra Hubspot

Dataanalyse og rapportering

Vi overfører ikke bare data, vi omdanner det til verdifulle forretningsinnsikter. Våre tjenester inkluderer dataanalyse, visualisering og opprettelse av dynamiske diagrammer. Vi kan også automatisere overføring av data til PowerPoint-presentasjoner og opprettelse av visuelt tiltalende Word-rapporter. Med vår hjelp blir det å forstå og presentere Hubspot-dataene dine like enkelt som å klikke på en knapp.

Excel konsulent tjenester fra Excellence Utvikling

Excel støtte og rådgivning

Utnytt vår dype kompetanse i Excel og VBA for å maksimere fordelene med Hubspot Excel-integrasjonen din. Fra dataanalyse til automatisering, vi sikrer at Excel-miljøet ditt er optimalisert for virksomhetens behov.

Vi jobber gjerne også on-site

Excel rådgivning til konkurransedyktig timepris

Det skal være rimelig og forutsigbart til å jobbe med oss. Derfor tar vi for tiden kun 980,- per konsulenttime og gir alltid et prisoverslag som er bindende for oss – selvsagt kostnadsfritt. Vi er sertifisert fra Microsoft (MOS 777-88). For oss er det viktig at du får verdi ut av samarbeidet og vi garanterer at løsningen vi gir deg faktisk fungerer for deg.

Trenger du en Excel konsulent i firmaet ditt? Vi jobber selvsagt både remote og on-site.