Excellence Utvikling

Excel utvikling og VBA makro programmering

Lave kostnader – Kun 780,- NOK per time

I Excellence Utvikling har vi en slank kostnadsstruktur og du som kunde skal dra nytte av dette. Derfor tilbyr vi våre tjenester til kun 780,- NOK per programmeringstime (ekskl. MVA). Prisen gjelder uansett om vi utvikler Excel maler, grafer, VBA makroer eller andre løsninger i Excel for deg.Kompetente programmerere – faire betingelser

Det er alltid gratis å spørre om tilbud eller avklaring og det er selvsagt uforpliktende. Vi har heller ingen minstefakturering. Så hvis du f.eks. bare ønsker at vi legger til noen avanserte beregninger i en Excel regneark eller programmerer en enkel makro for deg, og vi bruker bare tolv minutter på dette, så blir totalbeløpet kun 156,- NOK – punktum. Selvsagt får du alltid et prisoverslag før vi begynner jobben og vi lover at vi ikke tar mer for avtalt arbeid. I et nøtteskall:

  • Tilbud gratis og uforpliktende
  • Ingen minstefakturering
  • Prisoverslag som vi forholder oss til

Er du fornøyd?

Etter jobben får du et ferdig programmert produkt. Hvis det er noen som er ikke slik du ønsker å ha det, så retter vi det selvsagt kostnadsfritt. Hvis du finner noe som er feil, så fikser vi det kostnadsfritt, innen 24 måneder etter levering.